Serc

8x8 woning

Het nieuwbouwproject 8x8 woning - 8x8 woning wordt gebouwd in de plaats Almere. Dit project bevindt zich in de wijk Almere-Poort. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande vrijstaand huis.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 168.000 tot € 168.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 64 tot ca. 64 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 199 tot 199 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Type: 8x8 woning
De 8x8 woning, inderdaad met een plattegrond van 64 m2 en 3.20 hoog, zal worden gebouwd op een kavel van 199 m2 in Homeruskwartier Oost - Almere Poort. In het deelgebied Ik bouw in mijn tuin vormen 33 kavels een klein buurtje voor mensen die waarde hechten aan een groene omgeving. De woning - ontwerp Made architecten - Wim Kloosterboer - wordt gebouwd in houtskeletbouw, met compacte gevels en maximale binnenruimte. De gevels worden afgewerkt met houten delen en luiken. De plattegrond is eenvoudig: een centrale ruimte met aan weerzijde openslaande deuren, waaraan de diverse kleinere ruimtes liggen. Dakramen zorgen voor extra licht; zijramen of een bredere glazen pui zijn optioneel.
De genoemde prijs is voor de totale stichtingskosten van de woning: grond, ontwerp en bouw. Individuele bouw is mogelijk tegen meerprijs.