Serc

Bahama villa 06

In Almere wordt het nieuwbouwproject Bahama villa 06 - Bahama villa 06 gerealiseerd. Dit is in de wijk Almere-Poort. Dit project omvat slechts 1 te koop staande vrijstaand huis.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 270.000 tot € 270.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 145 tot ca. 145 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 185 tot 185 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Type: Bahama villa 06
Het huis heeft twee of drie woonlagen en is economisch ingedeeld, gebruik makend van de kwaliteiten van de locatie. De woonkamer heeft veel glas in zowel de voor-  als de zijgevel. Een schuifpui geeft toegang tot de zijtuin. Mooi uitzicht op een gracht voor de deur. De keuken ligt apart met een eigen toegang naar de tuin. Op de verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. De (optionele) tweede etage heeft een werkkamer die grenst aan een groot terras, plus praktische bergruimte waar ook de wasmachine kan staan. De prijs is dan € 315.000 von.

U herkent de hand van de architect in de forse betonnen dakoverlopen, de indeling van de terug liggende ramen, de open trap in de woonkamer, het witte vlak bij de entree en het patroon op de gevel. 

Uiteraard kan de indeling nog in overleg met de opdrachtgever worden aangepast. De woning zal traditioneel worden gebouwd. De gevel wordt uitgevoerd in baksteen of stucwerk. In dat laatste geval zal de woonruimte wat toenemen, aangezien een stucgevel minder dikte heeft.

Project: Bahama villa 06
Bahama villa 06 is een ontwerp van Sipke Kingma van Bahama architecten voor een vrijstaande woning in het Homeruskwartier Almere Poort. De woning komt in de 'architectenwijk', hier mag alleen worden onder architectuur. Het huis ligt aan de rand van deze wijk met uitzicht op het centrumgebied en een gracht.