Serc

Bouwkavel Homerus Kwartier Oost

Omgeving
Langs de oostelijke rand van het wijkpark in Homeruskwartier Oost komt een parelsnoer van architecten villa’s. Architectenbureau Blok Kats van Veen heeft 2 kavels ter beschikking op welke zij in opdracht van de toekomstige koper een droom parkvilla zullen gaan ontwerpen. De kavels hebben een bijzonder fraaie ligging aan het door archeologische vondsten ontstane park “de Green”, welke als een groene wig door het Homeruskwartier Oost loopt.

Almere Poort bestaat uit 4 woonkwartieren met ieder hun eigen karakter. De rode draad voor Almere Poort is strand, bos, sporten, wonen en werken. Alle voorzieningen als winkels, scholen en openbaar vervoer zijn in de woonkwartieren opgenomen.

Ligging van de kavels
De tuinen van beide kavels grenzen aan het park “de Green”, de entrees en het parkeren zijn aan de straatkant gelegen.

Kavel 586 heeft een kaveloppervlakte van 290 m2, een schitterende vrije ligging met de tuinzijde aan het park “de Green”. Deze kavel is verkocht onder voorbehoud!

Kavel 587 is verkocht.

Het eindresultaat zal getuigen van een hoog architectonisch ambitieniveau, door met het ontwerpen van de woning de omgeving een grote rol te laten spelen.

Procedure en mogelijkheden
Nadat u een keuze heeft gemaakt op welke kavel u de park villa wilt gaan bouwen, gaat u met de architect een programma van eisen en budget samenstellen waarmee de architect tot een schetsontwerp komt en u verder begeleid tot en met de bouw van de parkvilla. De mogelijkheden zijn enorm, hedendaagse architectuur ontworpen met het zicht op het park, als uitgangspunt, al uw wensen kunnen verwezenlijkt worden.

Bijzonderheden
- Prachtig gelegen architecten kavels op een bijzondere locatie aan de rand van het park 'de Green'
- Maximale bouwhoogte 14 meter
- Parkeren op eigen terrein
- Ieder kavel krijgt bij de oplevering een volwassen boom naar keuze cadeau!
- Hedendaagse architectuur