Serc

Homerus Homes Extravert

In Almere wordt het nieuwbouwproject Homerus Homes Extravert - extravert gerealiseerd. Dit is in de wijk Almere-Poort. Dit project omvat slechts 8 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 175.900 tot € 178.900. De woningen hebben een oppervlak vanaf 64 tot ca. 64 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 187 tot 199 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

roject: Homerus Homes Extravert
Het huis is een ontwerp van BaksVanWengerden Architecten uit Amsterdam. Het kan gebouwd worden op een door de gemeente aangeboden bouwkavel. Voor de bouw is een aannemer geselectereerd. Er zijn twee basis ontwerpen (extravert en introvert) met diverse varianten in afwerking van de gevels.
Het ontwerp Extravert heeft een verhoogd schuin oplopend plafond. De raampartijen met terugliggende kozijnen maken aan drie zijden contact met de omringende tuin. Voor de bouw van dit huis koopt u een bouwkavel bij de gemeente en sluit u aparte overeenkomsten met de architect en de aannemer.
De bouwkavels liggen in het zuidelijk deel van Homeruskwartier Oost (Almere Poort). De opzet is gebaseerd op een volkstuincomplex. De bouwkavels vormen samen een klein buurtje voor mensen die waarde hechten aan een groene omgeving. De eigenaren gezamenlijk verkrijgen van het eigendom van het binnenterrein en de tussenpaden. Op de kavels - beschikbaar van 187 tot 238 m2 - mag een klein vrijstaand woonhuis worden gebouwd.