Serc

Homerus Homes Introvert

Het nieuwbouwproject Homerus Homes Introvert - introvert wordt gebouwd in de plaats Almere. Dit project bevindt zich in de wijk Almere-Poort. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 175.900 tot € 178.900. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 64 tot ca. 64 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 187 tot 199 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Type: introvert
Het huis is een ontwerp van BaksVanWengerden Architecten uit Amsterdam. Het kan gebouwd worden op een door de gemeente aangeboden bouwkavel. Voor de bouw is een aannemer geselecteerd. Er zijn twee basis ontwerpen (introvert en extravert) met diverse varianten in afwerking van de gevels.
Het ontwerp Introvert heeft een woningbrede schuifpui (van circa 7 meter) naar een groot terras, dat wordt afgescheiden van de straat door een groene haag. Vanuit de living lopen binnen en buiten zomer en winter in elkaar over.
Voor de bouw van dit huis koopt u een bouwkavel bij de gemeente en sluit u aparte overeenkomsten met de architect en de aannemer.
De bouwkavels liggen in het zuidelijk deel van Homeruskwartier Oost (Almere Poort). De opzet is gebaseerd op een volkstuincompex. De bouwkavels vormen samen een klein buurtje voor mensen die waarde hechten aan een groene omgeving. De eigenaren gezamenlijk verkrijgen het eigendom van het binnenterrein en de tuinpaden. Op de kavels - beschikbaar van 187 tot 238 m2 - mag een klein vrijstaand woonhuis worden gebouwd.

Project: Homerus Homes Introvert
Op 33 bouwkavels in Homeruskwartier Oost (Almere Poort) kan een klein maar fijn vrijstaand woonhuis worden gebouwd in een buurtje voor mensen die houden van een groene omgeving. Het aangeboden ontwerp van Baks van Wengerden architecten is een voorstel; uitwerking vindt op maat plaats met de koper. Er zijn diverse keuzemogelijkheden voor de afwerking. De genoemde prijs is inclusief bouwkavel, ontwerp en bouw van het huis.