Serc

Huis de Hoogte

Het nieuwbouwproject huis de hoogte - tussenwoning wordt gebouwd in de plaats Almere. Dit project bevindt zich in de wijkAlmere-Poort. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 5 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 203.750 tot € 225.750. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 137 tot ca. 155 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 121 tot 171 vierkante meter.

Type: tussenwoning
HUIS DE HOOGTE is een tussenwoning. De indeling is verrassend met aan de achterzijde 2 ruimtes van 4.10 meter hoog. Naast de woonkamer zijn er in het huis 5 slaapkamers, een binnenberging, een badkamer en 2 toiletten. Het huis is ideaal voor een gezin dat veel ruimte zoekt. De studio is ook heel geschikt als werk/praktijk of als hobby ruimte.
Het huis is in talloze maatvoeringen beschikbaar, met een breedte van 5.40 of 6 meter. Informeer bij de makelaar naar de actuele beschikbaarheid van bouwkavels waar Huis de Hoogte in Almere kan worden gebouwd. er zijn veel mooie mogelijkheden in Homeruskwartier Oost.
In de tabel staan de prijzen genoemd van het huis op 5 verschillende typen kavels: 2 kavels van 5.40 meter breed (het huis 9,7 of 11.30 meter diep) en 3 kavels van 6 meter breed (het huis 9,5, 11.30 of 12 meter diep). In het Homeruskwartier Oost liggen aan de Saturnussingel nog 3 mooie kavels voor dit huis: HKO 1221, 1222 en 1226. Deze kavels zijn inmiddels allemaal verkocht - maar de bedragen dienen wel als goede richtprijs.
De genoemde prijzen zijn inclusief de kavel, de ontwerp- en bouwkosten, aansluitkosten, bouwleges, notaris, kadaster en 21% BTW. Tuinaanleg en keuken zijn niet inclusief.

Project: huis de hoogte
Ervaar de ruimtelijkheid van HUIS DE HOOGTE met een plafondhoogte van 4.10 meter! Hierdoor ontstaat een bijzondere en heel lichte woning waar het prettig toeven is, ontwerp Mulders Vandenberk architecten Amsterdam.
HUIS DE HOOGTE is een ontwerp van MuldersVandenBerk architecten uit Amsterdam. Ieder huis is maatwerk.

HUIS DE HOOGTE is een tussenwoning die gebouwd kan worden op een kavel van 5.40 of 6 meter breed, het huis varierend van 9,5 tot 12 meter diep. In het Homeruskwartier Almere Poort zijn 5 typen bouwkavels beschikbaar waar het huis kan worden gebouwd. Ook zijn er mogelijkheden in Noorderplassen West en Nobelhorst.
Het Homeruskwartier is mooi gelegen tussen het Pampushout, Cascadepark en het spoor. Alle voorzieningen zoals scholen, zorg en winkels zijn al in het nieuwe stadsdeel aanwezig. Goede verbinding met de Hogering en de ontsluitingswegen. Het NS station Almere Poort wordt in december 2012 in gebruik genomen.