Serc

Kubusvilla Almere

n Almere wordt het nieuwbouwproject Kubusvilla Almere - KCK gerealiseerd. Dit is in de wijk Almere-Poort. Dit project omvat slechts 1 te koop staande vrijstaand huis.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 563.500 tot € 563.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 250 tot ca. 250 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 524 tot 524 m².

De Kubusvilla is een comfortabele en duurzame vrijstaande woning met beperkt energieverbruik en hoog wooncomfort, welke kan worden gebouwd in Columbuskwartier Almere Poort.

Project: Kubusvilla Almere
De kubusvilla (een ontwerp van de Van den Berg Groep architecten) wordt inclusief de bouw aangeboden. Deze comfortabele en duurzame kubusvilla kent geen radiatoren en gasleidingen, wel zonnepanelen en vloerverwarming.
Het ontwerp heeft een strakke modernistische uitstraling. De villa heeft maar liefst 250 m2 woonruimte over 2 verdiepingen en vier uitvoeringsvarianten. Dit levert vele gebruiksmogelijkheden op bijvoorbeeld voor een groot gezin, vestiging van een praktijk of inwonende familieleden. 
De villa wordt standaard uitgevoerd volgens geavanceerde 21ste eeuwse prefabbouw met high tech installaties voor een zo beperkt mogelijk energieverbruik en een luxe afwerkingsniveau. De woning is zeer onderhoudsvriendelijk en kent een korte bouwtijd. De bouwprijs van dit zeer complete huis varieert van € 366.000 tot € 383.000, afhankelijk van de gekozen variant. In Almere zijn een aantal bouwkavels geselecteerd waar de Kubusvilla goed tot zijn recht zal komen. Deze liggen in Columbuskwartier, Homeruskwartier oost en Noorderplassen West. Informeer naar de mogelijkheden.