Serc

Minimum Maximum

In Almere wordt het nieuwbouwproject minimummaximum - minimummaximum gerealiseerd. Dit is in de wijk Almere-Poort. Dit project omvat slechts 1 te koop staande vrijstaand huis.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 280.000 tot € 280.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 100 tot ca. 100 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 175 tot 175 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Type: minimummaximum 
Minimum maximum is een ontwerp voor een 'architectenkavel' in Homeruskwartier - Almere Poort. Vlak bij het centrumgebied liggen 30 kavels voor vrijstaande woningen die worden gebouwd onder architectuur. Het ontwerp is van Janneke Ypma architectuur & interieur uit Amsterdam.

Het ontwerp gaat uit van een basis van 8 x 10 meter met extra hoge verdiepingen tot 3.3 meter. De invulling (functies - oppervlakte) is flexibel op wens van de klant. De begane grond heeft ruimte voor parkeren en een tuin die doorloopt onder het huis. Deze verdieping kan in diverse varianten worden uitgevoerd: in de lengte, in de breedte of als groot volume. Gebruik als woonkeuken, voor werk of voor hobby is mogelijk.
De woonloft op de eerste verdieping is 8 meter breed. Deze verdieping heeft een woningbreed balkon aan voor- en achterzijde. De tweede verdieping heeft drie of vier slaapkamers.
Het huis is minimaal 100 m2 uitbreidbaar tot 184 m2. Het huis wordt door de architect op wens van de koper verder uitgewerkt. Zowel de  indeling als het materiaal en kleurgebruik worden in samenspraak bepaald. De woning is ook extra energiezuinig uit te voeren.Neem contact op over de mogelijkheden.  


Project: minimummaximum
minimummaximum is een ontwerp voor een architectenkavel in het Homeruskwartier - Almere Poort