Serc

Stads Wonen Almere

Het nieuwbouwproject Stads Wonen Almere - 3 kadewoningen - 3 kadewoningen type Coningh wordt gebouwd in de plaats Almere. Dit project bevindt zich in de wijk Almere-Poort. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 3 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 187.000 tot € 194.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 110 tot ca. 110 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 87 tot 96 vierkante meter.

Type: 3 kadewoningen type Coningh 
Riant wonen met uitzicht op het water.

Een woning met niet alledaagse en speelse elementen, energieke plattegronden en opvallende glaspartijen. Architectuur met een licht en ruimtelijk karakter.

Begane grond
: Hal, toilet, open keuken, woonkamer aan de tuinzijde. Terrasdeur met toegang tot de tuin en dankzij de hoge ramen, kunt u genieten van veel lichtinval. 
1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast, volledig ingerichte badkamer met ligbad, separate douchehoek, thermostatische douchekraan, wastafel en vrij hangend closet.
2e verdieping: Vaste trap naar overloop, derde slaapkamer en was/strijkruimte.

Bijzonderheden:
Tuin op het zuiden;
Vrij wonen aan de kade met uitzicht op het water;
Veel lichtinval dankzij verdiepingshoge ramen;
Parkeren op eigen terrein;
Inclusief buitenberging.  

Project: Stads Wonen Almere - 3 kadewoningen 
Riant wonen aan de kade in Europakwartier, Almere Poort

3 kadewoningen type "Coningh" 

In het plan "'Stads wonen Almere" worden dromen waargemaakt. Hier kunt u rustig wonen aan een sfeervolle kade, op loopafstand van alle voorzieningen.

Of u nu de gordijnen opent of met een kop koffie aan de keukentafel zit of 's avonds geniet van een heerlijk diner, hier woont u met uitzicht op het water. De verdiepingshoge kozijnen bieden een fantastisch uitzicht en zorgen tegelijkertijd dat het daglicht overvloedig binnen komt.

Een huis met een voorname en statige uitstraling. Een huis met een natuurlijke allure dat altijd op de voorgrond treedt. Een bijzonder royale woning met een tuin op het zuiden.

Wonen naar wens
Bovendien is in het plan "Stads wonen Almere" variatie en keuzevrijheid het motto. U kunt kiezen uit verschillende gevels, talrijke indelingsvarianten en opties. Het plan biedt u de mogelijkheid te wonen zoals u dit wenst.