Serc

Strandvilla

In Almere wordt het nieuwbouwproject Strandvilla - appartement gerealiseerd. Dit is in de wijk Almere-Poort. Dit project omvat 10 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 129.800 tot € 137.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 64 tot ca. 64 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Type: appartement
Strandvilla 02 is een vrijstaand gebouw met 4 bouwlagen. De 10 basisappartementen (2 op de begane grond, 4 op de eerste verdieping en 4 op de tweede verdieping) hebben dezelfde opzet met een woon/eetkamer, 2 slaapkamers en een badkamer (met grote tegels en sanitair). Alle appartementen hebben aan twee kanten ramen.
De appartementen op de begane grond hebben een tuin, de andere appartementen allemaal een fijn balkon. Hoe hoger, hoe leuker het uitzicht richting het water. Ieder appartement heeft op de begane grond nog een aparte berging. Voor het gebouw komen 12 parkeerplaatsen.
1 appartement op de begane grond is extra hoog (3.5 meter inpandig). Hierdoor verspringen de verdiepingen in het gebouw. Op de bovenste verdieping liggen de 2 topappartementen met meerdere balkons/terrassen. 

Strandvilla 02 wordt naast gebouw 01 gebouwd en is identiek in opzet, maar verschillend in kleur. De bouw van gebouw 01 is gestart, prognose start bouw Strandvilla 02 is juli 2013, oplevering eerste kwartaal 2014.