Serc

UpanDown

De bouw van fase 1 is gestart. Fase 2 is geheel verkocht, in fase 3 nog slechts één benedenwoning en 2 appartementen te koop.

Binnenkort gaat de verkoop van fase 4 en 5 van start, u kunt zich hiervoor vast inschrijven als geïnteresseerde dan mailen wij u wanneer de start verkoop is.

De appartementen van fase 3 zijn vanaf € 129.900,--

UpanDown staat voor Amsterdams stadswonen in Almere In Almere-Poort Europakwartier, Engelandstraat, blok N, tussen de stadsparken, gaan we een type Amsterdamse grachtenpanden met 'hs', huis en 'hg' woningen bouwen met plafondhoogte begane grond van maar liefst 3,5 m! U woont in een volledige woning van 2 verdiepingen. Benedenwoning de begane grond en eerste verdieping, of 'bovenwoning' van 2 volledige verdiepingen. Beide woningen hebben op de begane grond een royale keuken, woonkamer en tuin (7m diep) of balkon (over de hele breedte) op het zuiden en op de 1e verdieping 2 zeer royale slaapkamers (17,6m2, 15,2m2 en 10,5m2) en badkamer. Eigen berging en parkeerplaats. Wat wilt u nog meer? Tuin of balkon op het zuiden, eigen berging en parkeerplaats en tegenover uw voordeur een stadspark, nog geen 5 min. vanaf het Markermeer en toch alle voorzieningen als scholen en winkels en station op loopafstand. En dat voor een echte startersprijs! In Almere Poort woon je op de rand van polder en water en kun je op de fiets naar het strand, het bos of naar het park. Almere Poort heeft een groeiend aantal voorzieningen, veel ruimte en betaalbare woningen. Het stadsdeel ligt aan de A6, vlakbij Amsterdam en 't Gooi en heeft een eigen NS station. Het gerealiseerde deel van Europakwartier heeft levendige straten met rustige binnenhoven en een leuke mix van wonen, werken en voorzieningen. De statige lanen en straten zijn groen en breed. In de 'plinten' van de centraal gelegen Europalaan is ruimte voor winkels, ateliers, (kleinschalige) bedrijven, kantoren en horecaondernemingen. In het Europakwartier zijn verder een supermarkt, diverse kinder- en jeugdvoorzieningen (basisscholen, voortgezet onderwijs, kinderdagverblijven enz.), een zorgvoorziening en woningen waarin wonen en zorg kunnen worden gecombineerd aanwezig. 

Plankenmerken

Grote woonkamer en eetkamer

Eigen parkeerplaats en berging

Volledige badkamer en keuken

Mooie ligging tussen stadsparken

Keuze ruime tuin of balkon

Aparte wasmachineruimte

Openbare voorzieningen in de buurt

2 zeer royale slaapkamers met mogelijkheid tot 3.

De Benedenwoning bestaat uit begane grond, met verdiepingshoogte van maar liefst 3,2 meter hoogte en eerste verdieping. De woning heeft op de begane grond een royale keuken, woonkamer en tuin (7m diep) of balkon (over de hele breedte) op het zuiden en op de 1e verdieping 2 zeer royale slaapkamers (15,2m2 en 10,5m2) en badkamer. Eigen berging en parkeerplaats. 

De bovenwoning bestaat uit de 2e en 3e verdieping met op de 2e verdieping een royale keuken, woonkamer en balkon (over de hele breedte) op het zuiden en op de 3e verdieping zeer royale slaapkamers (17,6m2, 15,2m2), badkamer. Eigen berging en parkeerplaats.

De 5 (hoek)appartementen van UpanDown fase 3 zijn zeer uniek. Ze liggen boven elkaar op de hoek Engelandstraat – Finlandstraat. Slechts één appartement dus per verdieping! Over de gehele breedte van het appartement heeft u een balkon op het zuiden.

Het begane grond appartement is 64 m2 groot, heeft 2 slaapkamers, badkamer en woonkamer met openslaande naar de tuin met berging op het zuiden, de tuin is 4.60 diep, de berging is achter de tuin gelegen. Prijs € 129.900,00 v.o.n.

De bovengelegen appartementen hebben een woonoppervlakte van 74 m2, 3 slaapkamers, badkamer en woonkamer met openslaande deuren naar het balkon op het zuiden. Ook deze appartementen hebben een berging op de begane grond. € 149.900,00 v.o.n.

Daar het hoekappartementen zijn en dus rondom ramen zijn deze appartementen heel licht. Alle appartementen hebben kunststof kozijnen, vloerverwarming en volledige keuken. Aan de voorzijde van het complex kijkt u uit op een stadspark.